Miért jó az Angyalkert Óvodába járni? Mert: ”Az Angyalkert Óvodában kilóghatok a kockából , így Én is jól érzem Magam, mert szeretnek, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.”


2016. február 29., hétfő

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

A jó idő beköszöntével újra lehetőségük van a gyerekeknek lovaglásra. Kérjük, aki szeretné igénybe venni, jelezze szerdán vagy csütörtökön Móni néninél ( óvodatitkár)!
 Köszönjük!

2016. február 22., hétfő

Tavaszi programok


Tájékoztató óvodai beiratkozásról

Tisztelt Szülők!
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC törvény 49§ (1) bekezdése értelmében óvodába a gyermek a harmadik életévének betöltése után vehető fel. A nemzeti köznevelésről szóló törvény 8.§(5) bekezdése értelmében a gyermek abban az évben, amelyben a harmadik életévét betölti, az óvodai nevelési év kezdő napjától ( szeptember 1-jétől) napi négy órát köteles óvodai nevelésben részt venni.

A jelentkezés időpontja:
2016. április 25-26. ( 8:00-12.00 és 13:00-16:00 óráig)

A bejelentéshez a szülő kérjük hozza magával a személyi igazolványt és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót, TAJ kártyát és lakcímet igazoló hatósági igazolványt. A Suzukiban dolgozó szülőktől ezen felül beléptető kártyát kérnénk.
A bölcsődébe járó gyermekek átvétele az óvodába nem történik automatikusan, ezért a bölcsődés gyermeket is be kell jelenteni az óvodába.

Az Esztergomi Angyalkert Óvoda körzetei:

2016. február 19., péntek

Öltözz Pirosba!

Fotók ITT!
Idén negyedik alkalommal csatlakoztunk a jótékonysági felhíváshoz! Köszönjük minden kedves szülőnek, akik támogatták a jótékonykodást! Segítségetekkel 35 000 Ft-ot sikerült összegyűjtenünk, amit a Dóri Ház Alapítványának utalunk!

2016. február 15., hétfő

VI. alkalommal is Öltözzünk pirosba!!!

Óvodánk idén is csatlakozott az Öltözz pirosba! programhoz! Az akcióban bárki részt vehet, aki szeretné velünk együtt kifejezni együttérzését a gyógyíthatatlan gyermekek és családtagjaik felé. Kérjük, hogy február 19-én minden gyermek piros ruhában érkezzen óvodába. A Dóri Ház támogatására gyűjtést is szerveztünk, kérjük mindazok segítségét, akik anyagilag is segítenék az összefogást! Erre a célra minden csoportszoba előtt kihelyeztünk gyűjtőpontokat, melybe elhelyezhetitek adományaitokat! Támogatásotokat köszönjük!

Tájékoztatás

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy intézményünkben újabb skarlát megbetegedést nem jelentettek!

2016. február 2., kedd

Ovifoci

Fotók ITT!

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Óvodánkban újabb SKARLÁT megbetegedést jelentettek!
Megértéseteket köszönjük!